En İyi Blogger Ücretsiz Temalar 2019

1.Seo Mag

Seo Mag Niş Blogcu Şablonu SEO Mag, reklamlar ve adsense için mükemmel bir profesyonel blogcu şablonu. Tamamen duyarlı ve ekranın herhangi bir boyutuna uyan tasarıma sahip, SEO Mag de tamamen özelleştirilebilir ve esnektir. Artan reklam kazancı söz konusu olduğunda, birkaç stratejik reklam alanına sahip olduğu için hayal kırıklığına uğratmaz. SEO Mag, blogcu / blogspot sitelerine sunulan en iyi SEO teknikleriyle geliştirilmiştir ve arama motorlarında size en iyi sonuçları verecektir. Seo Mag Blogger Şablonunun diğer harika özelliklerini kontrol edin


                                                              DEMO / İNDİR

2.Robin Blogger Tema

Robin Blog Blogger Template, önceki şablonumuz Bpress'in hafif / basit sürümüdür. Bu haber, teknoloji, inceleme, okul, film, gadget, video, vb bloglar için uygun prim hissi ile basit bir blog şablonu. Dikkatle el yapımı ve kullanım kolaylığı, işlevsellik ve esneklik göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Okuyucularınızın daima daha fazlasını geri almasını sağlayacak modern ve cesur bir tasarıma sahiptir. Hız, güvenlik, SEO ve sosyal entegrasyon - hepsi tek bir blogcu şablonunda. Robin hem yeni başlayanlar hem de uzmanlar için uygundur. Birkaç dakika içinde yazmaya, yayınlamaya, reklam vermeye ve paylaşmaya başlayın., Robin Blogger Şablonunun daha muhteşem özelliklerini kontrol edin.

3.Minibox Responsive Blogger Tema


MiniBox Duyarlı Blogger Şablonu son derece duyarlı bir haber dergisi blogger şablonudur, Oldukça özelleştirilebilir ve kullanıcı dostudur. Template MiniBox, blogger / xml dosyası ile birlikte ücretsiz dokümantasyonu kullanmakla birlikte gelir, böylece blogunuzu / sitenizi kolayca ayarlayabilirsiniz. Her türlü dergi, haber, kişisel blog ve diğer ilgili projeler için uygundur. MiniBox, yazılarınızı internette bulunan Kişisel Blogger şablonlarından daha hızlı dizine eklemenizi sağlayan SEO Hazır Şablonudur. MiniBox teması adsense reklamlarına hazır olduğundan, daha fazla reklam eklemek için sitenizi ayarlamanıza gerek kalmaz. Daha müthiş özelliklerini kontrol edin

4.Fastest Fast Loading Blogger Tema


En Hızlı Hızlı Yükleme Blogger Şablonu, önceki başarılı sürümümüz Faster Blogger Şablonunun yükseltilmiş bir sürümüdür. Şimdi bu tema daha da hızlı ve iyi optimize edilmiş. Diğer şablon sağlayıcı siteleri gibi değil, blogcuların resmi kodlarını değiştirmedik, böylece sürükleyici ve hatasız bir deneyim yaşarsınız. Bu tema, blogger'ın yeni yapısı ve yeni yorum sistemi ile daha hızlı bir şekilde çalışmasını sağlıyor. En iyi şekilde kodları ve en yeni trendleri içeren En Hızlı'yı tasarladık, böylece en iyi şekilde çalışacak, Çeşitli özelleştirilebilir seçeneklerle yüklenen ve basit tasarımıyla blogcu için en özelleştirilebilir tema haline geldi. En Hızlı Blogger Şablonunun diğer harika özelliklerini kontrol edin.

5.NewsPlus Blogger Magazine Tema



Newsplus, blogger için en basit ve güçlü dergi şablonlarından biridir. Çeşitli özelleştirilmiş widget'larla doludur ve size tema rengini kişiselleştirelim! Şimdi temanızı istediğiniz gibi boyayabilirsiniz! İstediğin gibi! En son teknolojiler ve güncellenmiş kodlarla yapılmış, blogger'ın en yeni şık yorum widget'ını ve daha birçok özelleştirme özelliğini doğrudan mizanpajdan destekler. Teknoloji, Moda, Spor, Seyahat, Kişisel, Eğlence hakkında haberler sunan siteler için en uygun Minimal Haber, Dergi ve Blog Temasıdır. Çeşitli aletler ile doludur ve reklamlar hazır! Newsplus Blogger Şablonunun diğer harika özelliklerini kontrol edin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar