Paravan Blog Kurma Rehberi

 
Paravan Blog

Paravan Blog Nedir?

Paravan Blog Nedir kısacası Paravan Blog websitelerinin wordpress,blogger,medium gibi içerik girişi sağlayabildiniz, organik trafik getirmenize yarayan sitelerin bütününe verilen addır.

Paravan blog, websitelerinizin organik trafik almasını sağlayacak. Paravan Blog sitenizin PA page authority ve DA domain authority ve alakalı trafiği sitenize yönlendirecektir.

Paravan Blog sayesinde Kalıcı Backlink ve Organik Backlink kazanırsınız. Paravan blog sayesinde kalıcı link inşası oluşur ve ana sitenizin 2.site ile 2.site ise 3.site ile trafik kazanır ve böylece en tepedeki anasiteniz organik bir trafik döngüsü kazanmış olur.

Paravan Blog Nasıl Yapılır?

Paravan Blog inşasına başlamadan önce kapsamlı ve detaylı ana siteniz kadar değer vermelisiniz. Paravan Blog inşası etkili ve kaliteli içerik girişi sağlandıktan sonra en az 6 ay beslenmeli ve backlink kavramı ve organik trafik sayısı yükseltildikten sonra içerik girişlerinde 3.siteniz ile 2.sitenizi 2.siteniz ile anasitenizi link çıkışı sağlamalısınız.

Ücretsiz Paravan Blog Siteleri

  1. blogspot.com
  2. medium.com
  3. wordpress.com
  4. tumblr.com
  5. livejournal.com
  6. jimdo.com
  7. weebly.com
  8. blog.com
  9. edublogs.org
  10. e-monsite.com

Paravan Blog ve SEO

Paravan Blog Temel SEO ayarları ile başlanmalıdır. Semrush Analizi ile semrush rehberi sayesinde Paravan Blogunuzun iç linkleme ve teknik hatalarını düzeltmelisiniz.
  • Paravan Blog stratejiniz için konuk-yazar olun.
  • Paravan Blog stratejiniz için içerik girişi sağlayın.
  • Paravan Blog stratejiniz için site hızını arttırın.
  • Paravan Blog stratejiniz için link inşası oluşturun.
  • Paravan Blog stratejiniz için etkili görseller hazırlayın.
  • Paravan Blog stratejiniz için sektörünüze yakın websitelerinden backlink kazanın.
  • Paravan Blog stratejiniz için günlük içerik girişi sağlayın.

Paravan Blog ve Backlink Stratejisi

Backlink stratejisi için ilk öncellikle herkes tarafından bilinen ve en etkili yöntem piramit yöntemi sayesinde anasiteniz 2. ve 3. paravan bloglarınız sayesinde detaylı ve etkili organik ve alakalı trafik kazanır. Paravan Blog ve Backlink stratejisi sayesinde organik trafiğiniz siteler arasında dolaşacak ve içeriklerinde SEO uyumlu olması sayesinde artık DA ve PA değerleriniz hem paravan bloglarınızda hemde anasitenizde yükselecektir. Paravan Blog backlink stratejisi ile birlikte websitenizin sıralamalarda ciddi yükselişler yakalayacaktır.



Yorum Gönder

0 Yorumlar