Ücretsiz Backlink Yüksek Kaliteli 2019

1.FOLKD(folkd.com)

Kaliteli bir backlink'e sahip olmak istiyorsanız bu sosyal imleme sitesine sitenize ekleyerek yüksek kaliteli backlink sahibi olabilirsiniz. Siteye kayıt olduktan sonra Add a new Link'e tıklayarak çıkan seçenekler arasından Save as Webpage'i seçerek kutucuğa website adresinizi yazdıktan sonra submit'e tıklayın karşınıza gelen sayfada sitenizden gelen bilgileri otomatik çekecektir etiketler, açıklama, başlık gibi bunları kendinize göre tekrardan düzenleyebilirsiniz ekstra etiket ekleyebilirsiniz.

2.PRODUCT HUNT(producthunt.com)

Profil backlink alabileceğiniz kaliteli sitelerden bir diğeri bu sitedir. Product Hunt ziyaretçilerinin eklediği yeni ürünleri ve girişimleri listeliyor.DA ve PA değeri oldukça yüksektir Google'da yükselmek için bu tür siteler bulup sitenizi eklemeniz gerekiyor.

3.REFİND(refind.com)

Pinterest benzeri ama sadece linklerin paylaşıldığı bir platform arayüz olarak kullanışlı ve basit DA ve PA değeri yüksek sitelerden biri şuan büyük haber siteleri bile hesap açmış görünüyor görünen o ki ilerde değerlenecek bir platform şimdiden burdan link almanızın ilerde sitenize büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum.
https://refind.com/nurullah-bingol?invite=0cfdbebb1f  bu adresten üye olup edit profile kısmından ve yeni gönderi oluşturduğunuzda link seçeneğini seçerek alabilirsiniz en azından profilinizin index alması için bir profil resmi ve 3-5 gönderi şeklinde link paylaşmanızı tavsiye ederim.

4.AUTHOR STREAM(authorstream.com)

Profil backlink alabileceğiniz bir diğer internet sitelerinden biri olan Author Stream Power Point paylaşım platformudur. DA ve PA değeri bir hayli yüksek olan bu siteden alınan link Google News Kayıtlı bir siteden alınan link kadar değerlidir.

5.QUORA(quora.com)

Quora kullanıcılar tarafından sorular sorulan, cevaplanan, değiştirilen ve düzenlenen bir soru-cevap sitesidir. Şirket Haziran 2009'da kurulmuştur ve internet sitesi 21 Haziran 2010 tarihinde içtimaya açılmıştır. 2013 senesi itibarıyla soru-cevap platformunun yanına, kullanıcılarına blog yazma imkanını da vermiştir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar