Wordpress En İyi 2 Eklenti Öneri


1.WP FASTEST CACHE

Sitenizin hızlı bir şekilde açılması için mutlaka bu eklentiden yararlanmakta fayda var. bir türk emre vona tarafından geliştirilen Wp Fastest Cache'nin incelemelerine baktığımda 2704 kişinin 5 yıldız verdiğini görüyorum özellikle yorumlar çok fazla olumlu diğer eklentilere kıyasla sayfanın daha hızlı açılmasını sağlayan nadir eklentilerden diyebiliriz emre vonaya burdan teşekkür ediyorum açtığım bütün Wordpress sitelerinde bu eklentiden yararlandım diyebilirim. Eklenti sitelerin hızlı yüklenmesini sağladığı için SEO açısından büyük bir önem arz ediyor 
Siteniz çok fazla ziyaretçi alıyorsa mutlaka bu eklentiyi kurmalısınız.
Bu benim bir diğer wordpress websitemde kullandığım ayarlardır sizde kendinize göre seçenekleri deneyebilirsiniz. eklentiyi kullanmadan önce mutlaka pagespeed insights'ta hız testi yapın ve eklentiyi etkinleştirdikten sonrada tekrar hız testi yapın aradaki farkı göreceksiniz zaten.

Yükleme

  1. Upload wp-fastest-cache to the /wp-content/plugins/ directory
  2. Eklentiler menüsünden etkinleştirin
  3. .htaccess dosyasının izinleri 644 olmalı
  4. Enable this plugin on option page (Bu eklentiyi seçenek sayfasında etkinleştir)

2.YOAST SEO

Yoast SEO'nun en sevdiğim özelliği SEO skorunuzu analiz etmesi yani  Giden bağlantılar, Dahili bağlantılar, Anahtar kelime uzunluğu, Meta açıklaması uzunluğu, Metin uzunluğu, İyileştirmeler gibi kriterleri ne kadar yerine getirip getirmediğiniz bunların hepsini düzgün yaparsanız Google'da iyi sıralamalar kazanacağınızı düşünüyorum. buna ek olarak Yoast SEO'da Web Yöneticisi Araçları Doğrulaması kısmıda çok iyi bir fikir bu kısımdan Google, Bing, Yandex, Baidu gibi arama motorlarının kodlarını ekleyebilirsiniz. Kısacası bu eklentiyi kullandım ve memnun kaldım kullanmanızı tavsiye ediyorum.


 
Alttaki açıklamalar Yoast Seo'nun Eklenti sayfasından alınıp Türkçe çevrilmiştir.
Yoast SEO, 2008'den beri dünya çapında milyonlarca web sitesinin arama motorlarında daha üst sıralarda yer almasına yardımcı oldu. Bu WordPress SEO eklentisi, arama motoru optimizasyonunda size yardımcı olur. Yoast SEO dünya çapında milyonlarca kullanıcının favori WordPress SEO eklentisidir.

Yoast’ın misyonu Herkes İçin SEO olduğundan, eklentinin kullanıcıları köşedeki pastaneden gezegendeki en popüler sitelere kadar çeşitlilik gösterir.

REKABETÇİLERİNİZİ KAZANMAYIN
Rakiplerinizin nişinde kim olduğunu biliyor musunuz? Rakipleriniz olmalarının bir nedeni var: Yaptıklarınızı yaparlar. Ve şimdi daha iyi bile yapabilirler. Bu onlardan kazanamayacağınız anlamına gelmez, ancak zirveye çıkmak ve zirvede kalmak için tüm yardımlara ihtiyacınız var demektir! Yoast SEO, WordPress SEO çalışmaları ile dünya çapındaki milyonlarca insana yardımcı olduğumuz için size yardımcı olmak için burada.

WORDPRESS SEO'NUN BAKIMINI ALIN
Yoast SEO hem ziyaretçileri hem de arama motoru örümceklerini memnun etmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Geliştiricilerden, testlerden, mimarlardan ve SEO uzmanlarından oluşan özel bir ekip, her sürümde eklentiyi geliştirmek için her gün çalışır. Yoast SEO'nun sundukları:

Arama sonuçlarında daha iyi marka ve tutarlı snippet'ler için başlık ve meta açıklama şablonu.
En son teknolojiye sahip bir Şema uygulaması, arama motorlarının sitenizi anlamlandırmasına yardımcı olur ve bu zengin sonuçlara olan şansınızı artırır.
Bir sayfadaki en gelişmiş XML Sitesi Haritaları üstünlüğü.
Sitenizin ekmek kırıntıları üzerinde tam kontrol.
Yinelenen içeriği önlemek için otomatik olarak URL'leri ayarlayın.
EKLENTİDEN GÖRÜNTÜLER:


Yorum Gönder

0 Yorumlar