Yapay Zeka ve Kurumsal Logo Tasarımı

yapay zeka ve kurumsal logo tasarımı

      

İçindekiler
1. Yapay Zeka ve Kurumsal Logo Tasarımı Logo için İsim Yazmak
2. Yapay Zeka ve Kurumsal Logo Tasarımı Font Seçmek
3.Yapay Zeka ve Kurumsal Logo Tasarımı Marka Özellikleri
4. Yapay Zeka ve Kurumsal Logo Tasarımı İşletme Kategorileri
5.Yapay Zeka ve Kurumsal Logo Tasarımı Simge Seçmek
6. Yapay Zeka ve Kurumsal Logo Tasarımı Renkler

YAPAY ZEKA VE KURUMSAL LOGO TASARIMI

Yapay Zeka destekli otomatik logo tasarımı ile binlerce logo tasarım örnekleri karşınıza gelecektir. Yapay Zeka ile Kurumsal Logo Tasarımınızı ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz. 

Böylece işletmenizi Profesyonel şekilde Renk ve Kaliteli Sembol ve Simgelerle işletme kategorinize uygun logonuzu üretebilirsiniz. Logonuz sizin Marka kimliğinizdir tıpkı bir insanın tc kimlik numarası gibi şirketinizin veya işletmenizin benliğini yansıtır. 

Logo yaparken bu tür platformlar size 100'den fazla fikir sunacaktır ve bu fikirler arasından dilerseniz en beğendinizi satın alabilir veya gördüğünüz tasarımlardan yola çıkarak profesyonel bir Grafiker ile anlaştıktan sonra beğendiğiniz çalışmanın benzerlerini sizin için revize etmesini isteyebilirsiiniz.


Yapay Zeka ile Logo Tasarımı yapmak Otomatik Logo Tasarımı için ihtiyacınız olan sitelerden biride Smashing Logo sitesi tam size göre eğer harika bir Yapay Zeka Destekli logoya ihtiyacınız var ise kesinlikle bu siteye tavsiye ederim ücretsiz bir platform değil fakat logo ihtiyacınızı fazlası ile karşılayacaktır.

1.Yapay Zeka ve Kurumsal Logo Tasarımı için İsim Yazmak

Yapay zeka ve Logo tasarımı sitesini açtınız ve ilk öncelikle yazmanız gereken şirketinizin veya işletmenizin ismidir bu kısımda isminizi yazdıktan sonra dilerseniz şirketinizi temsil eden bir slogan yazabilirsiniz tabi bu kısım sizin isteğinize bağlı bu kısmı dilerseniz boş bırakabilirsiniz.

2.Yapay Zeka ve Kurumsal Logo Tasarımı Font Seçmek

Yapay Zeka ve Logo tasarımı yaparken seçmemiz gereken font seçimi şirketimizin nasıl durduğunu, kimlere hitap ettiğini, sektörel olarak uygunluğunu bilmek gerekir.

Klasik ve Geleneksel

Uygun Yazı Fontları: Modum, Fenix STD, Novello.

Modern ve Trende Uygun

Uygun Yazı Fontları: Brandon Grotesque, Bebas

Zarif

Uygun Yazı Fontları: Kraftstoff, Simplifica, Neutraface.

Sıcak, Samimi ve Arkadaşça

Uygun Yazı Fontları: Balto, Cubano.

 Eğlenceli veya Duygusal

Uygun Yazı Fontları: Barrio, Bad Script, Lobster.

3.Yapay Zeka ve Kurumsal Logo Tasarımı Marka Özellikleri

İşletmenizi tanımlamak için hangi özellikleri kullanmak isterdiniz işletmenizin veya markanızın özellikleri nelerdir. İşletmenizi tanımlamak için hangi özellikleri kullanırsınız? Lütfen sizin için mümkün olan en iyi tasarımları oluşturmak için kullanılacak 2-5 nitelik seçin.

Her bir özelliğin altındaki renk noktaları, renk psikolojisi ve insan algısına dayalı olarak ilişkili renkleri gösterir.

4.Yapay Zeka ve Kurumsal Logo Tasarımı İşletme Kategorileri

Sektörünüzü hemen bulabilirseniz birden fazla anatar kelime girmenize gerek yoktur. Hizmetleriniz birden fazla iş segmentinde sunuluyorsa, en fazla 3 farklı sektör anahtar kelimesi seçmelisiniz. Anahtar kelimeniz veya sektörünüz bu kısımda yoksa yinede ekleyebilirsiniz.

5.Yapay Zeka ve Kurumsal Logo Tasarımı Simge Seçmek

2 Milyondan fazla elde çalışılmış simgeden oluşan kapsamlı bir kütüphaneden simge seçebilirsiniz. Daha basit ve tipografik bir logo tercih ediyorsanız bu kısmı atlayabilirsiniz.

YAPAY ZEKA DESTEKLİ KURUMSAL LOGO TASARIM SİTE ADRESİ : SMASHİNG LOGO



Yorum Gönder

0 Yorumlar